Održana izborna skupština Škole nogometa Grada Koprivnice

Održana izborna skupština Škole nogometa Grada Koprivnice

Izborna skupština Škole nogometa Grada Koprivnice održana je u četvrtak, 25. siječnja u prostoriji za novinare Gradskog stadiona 'Ivan Kušek - Apaš' u Koprivnici.

Novi-stari predsjednik Škole nogometa Grada Koprivnice je Saša Grubačević, koji je izabran jednoglasno. Tajnik ostaje Zoran Ban, a tehnički direktor Krešimir Belčić. I njih dvojica izabrani su jednoglasno.

Pridruženi član Škole nogometa Grada Koprivnice postao je NK Zagorec iz Koprivnice.

U Upravni odbor ŠNGK izabrani su Marko Potroško kao dopredsjednik, Krešimir Belčić kao tehnički direktor, Mario Perković kao predstavnik Grada Koprivnice, Zoran Jozić kao predstavnik suosnivača NK Koprivnice, Marko Hrastić kao predstavnik pridruženog člana NK Starigrad i Kristijan Valent ispred pridruženog člana NK Zagorec.

Za nove članove skupštine izabrani su Zoran Kurcinak ispred suosnivača NK Koprivnice, Tomislav Jembrek ispred suosnivača NK Močile, Mateo Jušić ispred pridruženog člana NK Starigrad te Ivan Gjurašin, Dejan Čokonaj i Dalibor Buzina ispred pridruženog člana NK Zagorca. Ostali članovi ostaju nepromijenjeni sukladno Organizacijskoj shemi, a prijedlog je prihvaćen jednoglasno.

Financijsko izvješće za 2023. godinu prihvaćeno je jednoglasno, a donijeta je o odluka o novom Pravilniku o članarinama od 01. 08. 2023. g. po kojem se određuje visina mjesečne članarine u iznosu od 20,00 eura. Usvojen je i prijedlog novog statuta ŠNGK, kao i financijski plan rada za 2024. te projekcija plana za 2025. g. Skupština je također jednoglasno prihvatila Plan i program rada Škole nogometa Grada Koprivnice za 2024. g.

Predsjednik ŠNGK Saša Grubačević izvijestio je kako je u članstvu 257 djece, a od toga je 70 novih od prošlog ljeta, nakon Capronca Cupa i Kids' Daya.

- Odobren nam je i projekt protiv nasilja u vrijednosti 13.000 eura kojeg financira Središnji državni ured za demografiju i mlade. Održat ćemo radionice i pokazne vježbe te kupiti sportsku opremu. Formirat ćemo identitet Škole s Jako opremom, a sa Slavenom Belupom nastavljamo suradnju u vidu razmjene igrača. Na regiji smo imali dvije generacije, ove godine planiramo ih pet. Bili smo uspješni na turnirima te u Županijskom kupu. Članstvom u našoj školi, korist imaju i klubovi zbog ulaganja u infrastrukturu za seniore i mlade, rasvjetu, lopte i ostalu opremu potrebnu za rad – rekao je između ostalog Saša Grubačević.

Na sjednici skupštine kao gost je prisustvovao i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić koji je nazočnima čestitao na dosad učinjenom te im poželio puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.