Juniorska momčad naše Škole bez poraza osvojila naslov županijskog prvaka

Juniorska momčad naše Škole bez poraza osvojila naslov županijskog prvaka

Momčad U17 Škole nogometa Grada Koprivnice pod vodstvom trenera Dejana Lončareka osvojila je pod imenom 'NK Starigrad' prvo mjesto u juniorskoj ligi na razini Koprivničko-križevačke županije.

- Završili smo prvenstvo bez poraza, s jednim neriješenim rezultatom. Sve smo suparnike uvjerljivo pobijedili. Mislim da bismo i na razini regije mogli igrati bez problema, te da bismo i tamo bili u vrhu – rekao je trener Dejan Lončarek.

U posljednjoj prvenstvenoj utakmici naši su juniori na gostovanju svladali Ferdinandovac rezultatom 0:6. Po dva pogotka u tom susretu postigli su Luka Kapetanić i Petar Cenko, a po jednog Fran Doležan i Fran Krnjak.

Ukupno je u 19 kola juniorska momčad ostvarila 18 pobjeda i jedan remi uz gol-razliku 109:22.

- Mogu reći da sam očekivao prvo mjesto i prije početka sezone, jer je ovo top generacija. Ekipa ima glavu i rep, dečki slušaju i marljivo treniraju. Imali smo pet izlaznih juniora, vidjet ćemo kako ćemo dalje, ali mislim da smo i bez njih opet kandidati za vrh i da možemo biti među prvih pet ekipa ove lige – dodao je Lončarek.

Za juniorsku momčad igrali su: Canjuga, Nemčić, Kapetanić, Cenko, Šimunić, Ruk, Lovreković, Ostriž, Draženović, Tušek, Nemec, Doležan, Munko, Kostić, Wolf, Tišljarić, Hemetek i Krnjak.

- Doista su svi zaslužili pohvale. Oni već lagano postaju i odrasli ljudi, i uživancija je s njima raditi. Neki od njih već sad mogu bez problema igrati u seniorskoj trećoj ligi. Kao trener sam i više nego zadovoljan našim radom i ostvarenim rezultatom, i naravno, ponosan na dečke – zaključio je Dejan Lončarek.