Održana godišnja skupština Škole nogometa Grada Koprivnice

Održana godišnja skupština Škole nogometa Grada Koprivnice

Redovna godišnja sjednica Skupštine Škole nogometa Grada Koprivnice održana je u ponedjeljak, 6. ožujka na Gradskom stadionu 'Ivan Kušek – Apaš' u Koprivnici.

Nazočne je uvodno pozdravio predsjednik ŠNGK Saša Grubačević, a potom se prigodnim riječima obratila Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika Koprivnice.

Gospođa Ostriž pohvalila je rad i djelovanje Škole, kao i činjenicu da je sve više upisane djece koja odrastaju uz sportske aktivnosti.

Sjednicu je vodio predsjednik Saša Grubačević, a na njoj su prihvaćene predložene odluke i Sporazum o pridruživanju NK Starigrada i NK Omladinca u članstvo ŠNGK.

Sukladno tome donesena je i izglasana nova organizacijska shema te su usvojene izmjene statuta zbog povećanja broja članova Uprave i članova Skupštine.

Izneseno je financijsko izvješće za 2022. te je usvojen financijski plan za 2023. i projekcija financijskog plana za 2024. godinu.

U sklopu organizacijske sheme Krešimir Belčić imenovan je tehničkim direktorom Škole nogometa Grada Koprivnice.

Sportski voditelj Domagoj Baričić podnio je izvješće o radu ŠNGK te planove za buduće razdoblje i najavio evente koje ŠNGK organizira, a to su Capronca Cup početkom lipnja i Kids Day krajem kolovoza.