Održan prvi Capronca Cup na Cerinama, djeca uživala u nogometu i druženju

Održan prvi Capronca Cup na Cerinama, djeca uživala u nogometu i druženju

U organizaciji Škole nogometa Grada Koprivnice danas je održan Capronca Cup 2021., nogometni turnir za dječake rođene 2010. i 2011. godine. Turnir je održan na igralištu Gradskih bazena Cerine i na igralištu NK Miklinovca u Koprivnici.

Prvo mjesto osvojila je momčad NK Slaven Belupo (2010.) koja je u finalu pobijedila ekipu ŠN Donje Međimurje rezultatom 4:1. Treće mjesto je nakon boljeg izvođenja penala pripalo ekipi NK Slaven Belupo (2011.), koja je svladala Podravinu Ludbreg 4:3 (1:1).

Na turniru su nastupile i momčadi Škola nogometa Grada Koprivnice (A), Škola nogometa Grada Koprivnice (B), NK Starigrad, NK Mladost Molve, NK Bratstvo Gornje Bazje, NK Tehničar Cvetkovec, NK Tomislav Radnik SIŽ, NK Tomislav Drnje, NK Sokol Sokolovac te NK Viktorija Vojakovac.

Najboljim igračem proglašen je Matej Latin (ŠN Donje Međimurje), dok je nagradu za najboljeg vratara dobio Jano Zbodulja (Slaven Belupo 2010.).

Turnir je u jutarnjim satima otvorio gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, a nazočnima se obratio i Vedran Bači, predsjednik Upravnog odbora Škole nogometa Grada Koprivnice. Na svečanom proglašenju pehare je najboljim ekipama i pojedincima uručila zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž.

- Turnir je bio pun pogodak. I više smo nego zadovoljni, a sljedeće godine planiramo sve skupa malo i pojačati. Igralo se po velikoj vrućini, no na svu sreću od naših dobrih donatora dobili smo suncobrane, tako da smo djecu sklanjali u hlad dok nisu igrala. Dečki su bili čvrsti i izdržali su do kraja – rekao je Domagoj Baričić, voditelj Škole nogometa Grada Koprivnice.

Capronca Cup 2021. postat će tradicionalni turnir koji će se održavati na kraju svake sezone.

- Ovaj turnir koji nosi ime našega grada našoj Školi donosi odličnu promociju, da se za nas pročuje u ovom našem području, da uspijemo privući još više igrača i proširiti se. Naravno, bitan je i natjecateljski segment za igrače, da steknu nova iskustva. Zahvaljujemo svim sudionicima koji su nam se odazvali. Bio je to prvi turnir naše Škole i nije ga bilo lako organizirati, ali dali smo sve od sebe. Nadam se da nitko ništa neće zamjeriti, vidimo se sljedeće godine – dodao je Baričić.

#krozigrudoznanja