Ministarstvo turizma i sporta dodijelilo 79.000 kn Školi nogometa Grada Koprivnice

Ministarstvo turizma i sporta dodijelilo 79.000 kn Školi nogometa Grada Koprivnice

Ministarstvo turizma i sporta donijelo je odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2021. godini u iznosu od 16.081.057,73 kn. 

Temeljem provedenog natječaja, Nogometnom klubu Tehnika-Koprivnica odobreno je 79.000 kn za potrebe Škole nogometa Grada Koprivnice, zajedničkog projekta našega kluba te NK Miklinovca i NK Močila.

- Nakon dvije godine suradnje, partnerstvo nam dolazi na naplatu. Prije svega, zahvaljujem vodstvu Škole nogometa Grada Koprivnice, našim operativcima Domagoju Baričiću i Zoranu Banu. Bez njih dvojice ovo ne bi bilo moguće. Također, veliko hvala partnerima u projektu NK Miklinovec i NK Močile koji su bezrezervno podržali inicijativu da našim klincima omogućimo bolje uvjete. Sva oprema ide za Školu nogometa Grada Koprivnice za nadolazeći Capronca Cup u lipnju gdje će klinci i klinceze dobiti šest novih aluminijskih golova s mrežama, 60 lopti, 50 čunjeva, 250 kapica, opremu za trening i još mnogo toga. Koristim priliku da obavijestim javnost da trenutačno radimo na višemilijunskom projektu gdje se nadamo da ćemo s partnerima iz Slovenije i Mađarske još više poboljšati uvjete za trening, a Školu podići na višu razinu – izjavio je Igor Bajalica, predsjednik NK Tehnike-Koprivnice.